Badkamer

WASTAFELS

BEKIJK

SPIEGELS

BEKIJK

KASTEN

BEKIJK

BADKAMERMEUBELEN VAN STEIGERHOUT

Steigerhout in de badkamer? Waarom niet. Steigerhout is een mooie houtsoort wat zeker tegen een stootje kan. En zeker tegen water. Meubels van steigerhout geven je badkamer een natuurlijke, nautische uitstraling: alsof u in een strandhuis woont. Badkamermeubels van steigerhout kunnen overigens ook op maat gemaakt worden.


Badkamer, spiegel van steigerhout

Een badkamer kan niet zonder spiegels. U heeft uw spiegelbeeld immers nodig bij het opmaken of scheren. Spiegels van steigerhout zullen echte blikvangers zijn in uw badkamer, dankzij de prachtige lijsten. Wanneer u van steigerhouten meubels en accessoires houdt dan is een spiegel van deze houtsoort echt een musthave. Ook voor bijvoorbeeld de woonkamer of de hal.


Badkamerkasten van steigerhout

In de badkamer heeft u natuurlijk ook opbergruimte nodig voor cosmetica, shampoo, scheerspullen en handdoeken. Een mooie badkamerkast van steigerhout biedt deze opbergruimte en is natuurlijk gewoon mooi om te zien. U kunt de badkamerkasten uiteraard op maat laten maken.


Badkamermeubel van steigerhout met wastafel

Houdt u van die landelijke look in uw huis wat steigerhout geeft? Dan is een badkamermeubel van steigerhout ook echt een musthave. De wastafel bestaat uit een heuse tafel – al dan niet met opbergruimte, zoals laden of een kastje – waarop de waskom geplaatst wordt. U kunt kiezen uit diverse waskommen, maar bij steigerhout past eigenlijk natuursteen het beste voor een robuust, maar zeer stijlvol effect. Alle badkamermeubels kunnen op maat gemaakt worden en geheel naar uw smaak worden vervaardigd. Vraagt u eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.