Douglas tuinmeubelen

Welkom bij Chris Dijkhuis Steigerhouten Meubelen. Wij leveren al onze steigerhouten tuinmeubelen ook in douglas hout. U kunt bij de keuze "houtsoort" eenvoudig douglas hout kiezen en u krijgt uw meubel geleverd in douglas hout.

Douglas tuinmeubelen

Douglas tuinmeubelen zijn door hun robuuste en authentieke uitstraling een geliefd product in de tuin. En terecht! Douglas hout is een prachtig natuurproduct, en door zijn eigenschappen bijzonder geschikt om te verwerken tot tuinmeubels. Het is onderhoudsvriendelijk, u hoeft de planken slechts te reinigen met een vochtige doek. Aangezien gebruikte steigerhouten planken al eerder in de bouw zijn gebruikt, zijn deze als het ware op een natuurlijke manier geïmpregneerd en weersbestendig geworden. Het zachte steigerhout droogt bovendien bijzonder snel na een regenbuitje en is zo weer klaar voor gebruik. Steigerhout is een ideaal product voor buitenmeubels!

Douglas tuinmeubelen, veel variatie mogelijk!

Qua steigerhouten tuinmeubels kun je alle kanten op. Zo zijn er verschillende mooie robuuste hoekbanken waar je voldoende ruimte hebt om eens wat vrienden uit te nodigen voor een drankje. Of ga voor relaxen in de tuin en kies een loungebank, loungestoel of een hele loungeset. U kunt zeer makkelijk bijpassende kussens bestellen, om het geheel helemaal af te maken. Ook ontbreken salontafels en bijzettafels niet in het assortiment.

Tuinmeubels van Douglas hout, zelf samenstellen

Een douglas eettafel is een pronkstuk in uw tuin. Er zijn vele stijlen en mogelijkheden, zowel met een landelijke uitstraling of juist een wat strakkere, industriële look. Daarnaast is er keuze in diverse tuinmeubels, zoals ligbedden, statafels, barkrukken en bloembakken. De douglas tuinmeubels kunt u grotendeels zelf samenstellen. Kies zelf de maat, lak, kleur en bijpassende accessoires. Heeft u speciale wensen? Als het realiseerbaar is maken we het graag voor u. Zo krijgt u mooie en unieke tuinmeubels, waar u ongetwijfeld veel plezier aan zult beleven.