Tuinmeubelen

LOUNGEBANKEN

BEKIJK

HOEKBANKEN

BEKIJK

LOUNGESTOEL

BEKIJK

U-BANK

BEKIJK

TUINSETS

BEKIJK

TUINTAFELS

BEKIJK

BUITENKEUKEN

BEKIJK

SALONTAFELS

BEKIJK

BARSETS

BEKIJK

LIGBEDDEN

BEKIJK

LOUNGESET

BEKIJK

BLOEMBAK

BEKIJK

STEIGERHOUTEN MEUBELEN VOOR IN DE TUIN

zijn door hun robuuste en authentieke uitstraling een geliefd product in de tuin. En terecht! Steigerhout is een prachtig natuurproduct, en door zijn eigenschappen bijzonder geschikt om te verwerken tot tuinmeubels. Het is onderhoudsvriendelijk, u hoeft de planken slechts te reinigen met een vochtige doek. Aangezien gebruikte steigerhouten planken al eerder in de bouw zijn gebruikt, zijn deze als het ware op een natuurlijke manier geïmpregneerd en weersbestendig geworden. Het zachte steigerhout droogt bovendien bijzonder snel na een regenbuitje en is zo weer klaar voor gebruik. Steigerhout is een ideaal product voor buitenmeubels!

STEIGERHOUTEN TUINMEUBELEN, VEEL VARIATIE MOGELIJK!

Qua steigerhouten tuinmeubels kun je alle kanten op. Zo zijn er verschillende mooie robuuste hoekbanken waar je voldoende ruimte hebt om eens wat vrienden uit te nodigen voor een drankje. Of ga voor relaxen in de tuin en kies een loungebank, loungestoel of een hele loungeset. U kunt zeer makkelijk bijpassende kussens bestellen, om het geheel helemaal af te maken. Ook ontbreken salontafels en bijzettafels niet in het assortiment.

TUINMEUBELS VAN STEIGERHOUT, ZELF SAMENSTELLEN

Een steigerhouten eettafel is een pronkstuk in uw tuin. Er zijn vele stijlen en mogelijkheden, zowel met een landelijke uitstraling of juist een wat strakkere, industriële look. Daarnaast is er keuze in diverse tuinmeubels, zoals ligbedden, statafels, barkrukken en bloembakken. De steigerhouten tuinmeubels kunt u grotendeels zelf samenstellen. Kies zelf de maat, lak, kleur en bijpassende accessoires. Heeft u speciale wensen? Als het realiseerbaar is maken we het graag voor u. Zo krijgt u mooie en unieke tuinmeubels, waar u ongetwijfeld veel plezier aan zult beleven.