VERZENDING EN BETALING

U wilt een meubel bij ons bestellen. Hoe zit het met de verzending en betaling?

1)      U plaatst een bestelling. U kiest voor Ideal betalen of  u kiest voor betalen bij bezorging.

2)      Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

3)      U krijgt uiterlijk een dag voor levering een mail met een tijdsindicatie.

4)      Op de dag zelf neemt de chauffeur ongeveer 30 minuten voor levering telefonisch contact met u op.

5)      De chauffeur levert uw meubel. Meubelen die in delen worden geleverd monteert de chauffeur voor u op locatie als service. Alleen bij kasten heeft dit een meerprijs tenzij u ervoor kiest om deze zelf te monteren.

6)      U kunt het openstaande bedrag pinnen op het mobiele pinapparaat van de chauffeur. Een contante betaling is ook mogelijk. U mag het ook per bank overschrijven. Het bedrag dient dan voor levering op onze rekening te staan.

7)      U tekent voor ontvangst, beleeft plezier aan het nieuwe meubel en de chauffeur vervolgd zijn route.

8)      Onze verzendkosten zijn € 99-129,- afhankelijk van de postcode. Voor grote zakelijke opdrachten wordt de verzendkosten eerst uitgerekend.

 

VERZENDING

Meubelsteigerhout heeft eigen chauffeurs in dienst. Wij leveren in heel België. Tevens is het mogelijk om in elk ander land in Europa te leveren. Behalve het bezorgen monteren wij en groot deel van onze meubelen als service bij u op locatie. Dit betreft alle meubelen die in delen komen zoals bijvoorbeeld alle modellen loungebanken (rechte, hoek, u vorm), bedden, kloostertafels, verschillende modellen eettafels en hoogslapers. Enkel bij kasten heeft dit een meerprijs. Wel kan het zo zijn dat wij soms een beetje hulp nodig zijn bij het plaatsen van de meubelen.

Bij het inplannen van uw order zijn wij afhankelijk van welke dag wij in welke regio leveren. Wij proberen zo veel mogelijk rekening met u te houden maar het kan zijn dat uw voorkeurs dag niet altijd beschikbaar is.

Buitenkeukens worden alleen geleverd. Deze worden niet geïnstalleerd / aangesloten.

 

BETALING

U kunt bij het plaatsen kiezen om Ideal te betalen. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor de optie betalen bij ontvangst. U kunt het openstaande bedrag dan pinnen of contant voldoen bij de chauffeur. U mag het ook per banktransactie voldoen. Het openstaande bedrag dient dan voor levering op onze rekening te staan.