Eettafels

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina
 1. Kloostertafel Charleroi
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 599,00 Speciale prijs € 529,00
 2. Eettafel Heusden
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 599,00 Speciale prijs € 529,00
 3. Eettafel Opdorp
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 569,00 Speciale prijs € 499,00
 4. Eettafel Tongerlo
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 599,00 Speciale prijs € 529,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina

DIJKHUIS EETTAFELS VAN STEIGERHOUT

Een eettafel van steigerhout is stoer

Steigerhouten eettafels kenmerken zich door hun stoere uiterlijk. Ook komen ze lang niet altijd alleen maar voor als tafel. Als buitentafel of salontafel komen we hem ook steeds vaker tegen. Het onderstel van steigerhouten eettafels kan ook enorm verschillen. Vier dikke poten, of één grote poot in het midden. De mogelijkheden zijn enorm. Een ander groot bijkomend voordeel van steigerhouten eettafels is het feit dat u de komende jaren goed zit. Steigerhouten tafels zijn bij ons van goede kwaliteit en staan sterk. Vandaar dat u zich de komende jaren zeker niet druk hoeft te maken over uw steigerhouten eettafel. Wij maken steigerhouten eettafels binnen een kort tijdbestek en een goede kwaliteit. Ook maken wij de steigerhouten tafels naar de maten die u bij ons doorgeeft. 

Steigerhout wordt nog niet heel lang gebruikt in de meubelwereld. Het hout werd oorspronkelijk voornamelijk gebruikt in de bouwwereld. Het hout fungeerde, en dat doet het nog steeds, als planken tussen de steigers, zodat bouwvakkers er over heen konden lopen. Maar de tijd dat steigerhout alleen hier voor werd gebruikt is voorbij. In het meubilair neemt de houtsoort een steeds serieuzere rol in. Steeds vaker komen wij wensen van klanten tegen die om steigerhout vragen.

Behandelingen steigerhouten tafel

Wij raden altijd aan de tafel te lakken. Zeker een eettafel gaat dan veel langer mee. Hij is veel beter beschermd tegen etensresten en vocht. Wij lakken of behandelen de tafel zelf op verzoek van de klant.